Cap termostatic WiFi? Distribuitor?

Omul da banii pe confort. În Audi: scaune cu-ncalzire la fesieri si sale. Cap termostatic WiFi sau distribuitor calorifere? Care-i bucuria? Cutia? Aplicatia?

Cap termostatic WiFi Siri, Alexa, Ok Google
Calorifer WiFi. Asculta de Siri, Alexa, Ok Google.

Familia are nevoie de confort acum. Nu peste ani lumina. Nu stim ce vor copiii peste 30 de ani. Încalzire-n podeaua de sub pat? Sub faianta si gresia de la dus? Colac cald pe WC? Racire-n tavan? Copiii vor cere caldura/racire de la: Alexa, Siri, Cortana, Ok Google 😉

Cap termostatic WiFi bucurie la cutie
Cap termostatic WiFi bucurie la cutie
Cap termostatic WiFi. Bucurie? Distribuitor, cutie?
WiFi. Bucurie? Distribuitor, cutie?
Cap termostatic EvoHOME
EvoHOME

Cap termostatic WiFi sau distribuitor calorifere?

Termostat Cortana
Termostat Cortana

Cât costa tehnologia?

Continuã!

Cele bune! Instalatii fara scapari! Instalatii „ascultatoare”: Siri, Cortana, Alexa, Ok Google!

6
Zici, sau contrazici ceva?

2 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
  Te-ntere' ce-i p-aci? Pune-un email!  
Dã-mi de stire!
Vlad

Salut! Ma intereseaza o automatizare de la Ariston in casa. Unde pot gasi un “specialist” care sa cunoasca bine produsele lor (in Cluj sau, daca e din alta parte, macar telefonic sa ma indrume), fiindca am vazut ca au chestii destepte, dar prea succint prezentate si fara angajati care sa le cunoasca?
De exemplu, pot atasa un termostat Ariston Cube S Net la centrala sau trebuie sa cumpar si interfata Sensys Net? In celelalte camere ce termostate pot pune?

Adrian

Cubul venit in pachetul Alteas One este wireless? Dar senzorul de exterior? Si ceilalti 3 sau 6 senzori de interior ptr zonare, amintiti in prezentarea Alteas, sunt wireless? Se gasesc pe undeva de cumparat? Sunt comandati de Cube, sau legati la centrala? Ca nimeni nu stie nimic despre centrala asta 🙁 Multumesc!

Andrei

Ce au asa grozav Fibaro fata de alte sisteme (Salus, Honeywell)? Pretul vad ca e destul de prohibitiv, dar nu e clar daca poti controla prin sistemul lor si actuatoare.

Sus! Iancu-i dus.